Us donem la benvinguda al web de l'INS L'Estatut.

Al nostre institut s’imparteix ESO, Batxillerat en les modalitats d’humanitats i ciències socials i la de ciències i tecnologia, el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració de Sistemes Informàtics.

L’institut està ubicat al carrer Flammarion, 1, cantonada amb l’Avinguda de l’Estatut, al costat del Bosc de ca N’Oriol, en un edifici de nova construcció, dotat de les instal·lacions que la normativa més recent assenyala per impartir les matèries i temaris que requereixen activitats pràctiques d’aprenentatge.

A l’interior de l’edifici, conservem un lacus romà integrat dins l’aula d’Educació Visual i Plàstica, i ben a prop tenim altres restes, com a mostra del valor històric i arqueològic del nostre entorn.

L’institut compta amb gimnàs i pistes esportives, laboratoris de Ciències Naturals i de Física i Química, laboratori específic per al Batxillerat de Ciències, aules de Tecnologia, d’Informàtica per a l’ESO i el Batxillerat, d’Informàtica per als Cicles Formatius, de CISCO (Kit Networking, de treball pràctic) també per al Cicle Formatiu, d’Educació Visual i Plàstica, de Música, d’Acollida per als alumnes nouvinguts i una aula taller per al grup  EINA de 3r i 4t d’ESO. Compta també amb servei de menjador i biblioteca amb servei de consulta i  préstec per a tot l’alumnat.

L’institut compta amb un total de 21 grups, uns 600 alumnes i 60 professors/es. El fet de ser un centre relativament petit afavoreix les relacions interpersonals entre tots els membres de la comunitat educativa.

El nostre institut té adscrits cinc CEIP de Rubí: 25 de Setembre, Mossèn Cinto Verdaguer, Maria Montessori, Ca n’Alzamora i Teresa Altet.

  

 

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
   
© INS L'Estatut