PQiMC

Dins d'aquest programa de millora contínua per als cicles formatius, rebem ajudes provinents del Fons Social Europeu que permeten cofinançar la certificació ISO9001 del centre i despeses de tipus organitzatiu i de comunicació amb les famílies relacionades amb la qualitat de la tasca que es dur a terme al centre.

 

El passat 11 de juny, en el marc de la Jornada de Cloenda del Projecte de Qualitat i Millora Contínua que va tenir lloc a l’institut Lacetània de Manresa, es van lliurar els diplomes de reconeixement als instituts que es van certificar en la norma ISO 9001 al llarg del curs 14-15.

Els centres que van rebre el diploma van ser: l’Institut Illa dels Banyols del Prat de Llobregat, l’Institut Martí l’Humà de Montblanc, l’Institut Premià de Mar, l’Institut Ramon Berenguer IV de Cambrils, l’Institut Montserrat Roig de Terrassa, l’Institut Les Vinyes de Sta. Coloma de Gramenet, l’Institut Priorat de Falset i l’Institut L’Estatut de Rubí.

El diploma el van lliurar la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i el director general de FPIERE, Melcior Arcarons. Per part de l’institut, el va recollir la coordinadora de qualitat, Rosa Puig. La felicitació que va rebre el nostre centre va ser molt especial ja que es dóna la coincidència que L’Estatut ha estat el centre educatiu número 100 en obtenir la certificació ISO9001.

jornada Cloenda

L’institut es va adherir al Projecte de Qualitat i Millora Contínua (PQiMC) en el curs 2010-11, fet que implicava introduir-se en la gestió del centre per processos i alhora realitzar una important tasca de normalització de la documentació. Aquest camí tenia com objectiu aconseguir la certificació ISO 9001.

Finalment, els dies 2 i 3 de març de 2015 l’Institut L’Estatut va passar la seva primera auditoria. L’empresa auditora va ser Applus+ Certification, i l’abast de l’auditoria van ser tots els estudis que s’imparteixen al centre: Ensenyaments d ́ESO, Batxillerat en les modalitats d’humanitats i ciències socials i la de ciències i tecnologia, Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració de Sistemes Informàtics.

Els resultats van ser satisfactoris i a partir d’aquell moment el nostre centre gaudeix d’aquest reconeixement. Es una mostra més de la feina i la implicació de tot l’equip de professorat de l’Institut L’Estatut.

 

certificatISO

   
© INS L'Estatut